پرینت سه بعدی مجسمه تالوس زحا حدید در هفته طراحی میلان
هفتهی طراحی میلان ۲۰۱۷، اتفاقی است که جدیدترین و بهترین طرحهای بینالمللی را در خود نشان داده است و از این هفته در این شهر ایتالیایی آغاز به کار نمود. یک کار که توجه ما را به شکل بسیار زیاد به خود جلب نمود، نصب و طراحی یکی از شرکتهای مورد علاقهی ما در زمینه معماری بود که کار خود را با استفاده از پرینتر سه بعدی انجام داده بود:
معماری زحا حدید: یک مجسمه خلق شده با استفاده از پرینتر سه بعدی که نام آن تالوس میباشد و با همین نام نیز عرضه شده است و هیچ تفاوتی بین تنه و قسمتهای بالایی مجسمه (برگها) وجود ندارد.
معماران زحاحدید، ابتدا توسط یک معمار عراقی با نام زحا حدید شروع به کار نمودند که سال گذشته، مشکلات بسیار زیادی را از سر باز نمود. پس از آن، شرکت وی شروع به اجرای کارهای بسیار عالی و عرضهی آن نمود و پس از آن، شرکت با نام سازنده آن یعنی زحا حدید شناخته شد.
یکی از آخرین پروژههای وی که در این شرکت به نمایش درآمده است، تالوس میباشد که منحصراً برای ارائه به نمایشگاه هفتهی طراحی میلان ۲۰۱۷ خلق شده است.
مجسمهی بزرگ که توسط گروه تحقیقاتی زحا خلق شده است، با استفاده از پرینتر سه بعدی ایجاد شده و نسلی محاسباتی از طراحی محسوب میشود و اکنون در آکادمی دیبل آرتی در مرکز طراحی ایتالیا به نمایش درآمده است.
با دقت بیشتر در این طرح، مشخص میشود که تالوس با استفاده از فنون ساخت ترکیبی سنتی خلق نشده است و در طرح آن و در الگوی خلق آن بیشتر از ریبونهای جریان دار، و نه طرح خلق شده با استفاده از کامپیوتر، استفاده شده است. آن گونه که زحا میگوید، طرح از طریق کنکاش روشهای توسعه دیفرانسیلی و از طریق گسترش و انتشار منحنی رشد بذر و از طریق پارامترهای شبیهسازی ایجاد شده و این در حالی است که محدودیت سطح مرجع نیز در آن مورد توجه قرار گرفته است.
خود طرح با استفاده از سیستم پرینتر سه بعدی رباتیک شش محوره ایجاد شده که به صورت مستمر، نوار ۷کیلومتری پلاستیکی را در خود جای داده و ساختار آن را کامل کرده است. آنگونه که سازنده آن میگوید، شکل تالوس بیشتر شبیه یک سیلندر یا استوانهی تزئین شده است تا مجسمهای که با استفاده از روند برش سیم داغ خلق شده باشد و در ایجاد قالب آن برای قسمت اصلی مجسمه، نیز از همین روش استفاده شده است.
همانطور که ذکر شد، ساختار خیره کننده و کاملاً جدید این مجسمه، باعث شده است تا مسیر زحا به سمت ایجاد مجسمهها و کارهای محاسباتی هموار شده و نشان میدهد که زحا با استفاده از این دو زمینه و تلفیق آنها با یکدیگر، کار خود را ادامه خواهد داد.
البته این اولین باری نیست که گروه معماری زحا حدید، از تکنولوژی پرینتر سه بعدی برای خلق طرحهای خیره کننده استفاده می کند و خود زحا حدید نیز، از گذشته، نام خود را در زمرهی کسانی که از این فنون استفاده میکنند، ثبت نموده بود.
در سال ۲۰۱۴، برای مثال، زحا و استراتاسیس، صندلیای سه بعدی را خلق نمودند که به لحاظ آرگانومیکی، طراحی منحصر به فردی داشته واز آن زمان،رنگها و الگوهای طراحی بسیارزیادی به آن افزوده شده است.
در حقیقت، صندلی خلق شده با استفاده از سیستم پرینتر سه بعدی، سال گذشته و تحت عنوان کارهای جدید زحا حدید عرضه گردید. در حقیقت حدید نام خود را در بخش مربوط به محققانی که کفشهایی را می سازند که در ساخت آنها به طور کامل از پرینتر سه بعدی استفاده شده است نیز ثبت نموده است و البته در این کار از همکاری بن وان بارکل نیز سود جسته و آن را در نمایشگاه یونایتدنادز ارائه کرد و این یکی از بهترین کفشهای سطح بالایی است که به صورت انبوه توسط رم دی کولهاس که نوهی دختری معمار هلندی یعنی رنکولهاس میباشد،تولید گردیده است.
fardad3d
منبع: http://www.3ders.org
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!